Renaud

Ref : 4498223

Ixelles - 170m² - 3 slaapkamers

1.075.000€

Elsene, in een van de meest prestigieuze wijken van Brussel, een gelijkvloers met een tuin tussen de Koningstuin en de Étangs d’Ixelles.
Het gebouw werd tussen 1965 en 1967 ontworpen door de architect Lucien-Jacques Baucher en de projectontwikkelaar Herpain. Het omvat een grote inkomhal met een typische jaren ’60 sfeer. Een fontein geeft water aan poelen van witte kiezelstenen en mooie potplanten. In het midden van de hal is een smalle trap. De trappen zijn gemaakt van geplooid plaatstaal, wat de structurele finesse mogelijk maakt en hen hun elegantie geeft. De conciërge van het gebouw woont op de begane grond.

Het appartement, met een bruto oppervlakte van 172 m² en een tuin van 160 m², ligt op het zuidoosten en kijkt uit op de Étangs d’Elsene. Het bestaat uit een inkomhal van 12m² met vestiaire en bezoekerstoilet, een woonkamer, eetkamer en een open keuken van 70m² met open haard, geïntegreerde berging en erkers met zicht op de tuin. Aan de achterzijde van de keuken is een wasruimte. Het appartement heeft veel meubels en decoratieve elementen die in de jaren 1970 zijn ontworpen door de ontwerper Christophe Gevers.
Aan de nachtkant zijn er drie slaapkamers met uitzicht op de tuin. De grootste van 32m2 met kleedkamer, badkamer en ingebouwde meubels, de tweede slaapkamer van 13m² met ingebouwde kasten en badkamer. Tenslotte een gastenkamer van 9m² en de aangrenzende badkamer. 3 kelders en 2 parkeerplaatsen vervolledigen het eigendom. Er is een conciërge aanwezig in het gebouw. De verwarming is een recente gascondensatie collectieve verwarming.

Opgemerkt zij dat de derde slaapkamer zou kunnen worden gebruikt als kantoor voor een vrij beroep of medische praktijk met een aangrenzende wachtkamer en een aparte toegang direct via de inkomhal.

Voor meer informatie en bezichtiging kunt u contact opnemen met Stéphane Schweitzer op 0475/949 980 – stephane@stephaneschweitzer.be
De informatie is louter informatief en niet contractueel.

Belangrijke informatie

Beschikbaarheid : verkocht
Staat : goede staat
Aantal verdiepingen : 7
Oppervlakte : 170m²
Aantal badkamers : 3
Aantal toiletten : 3
Aantal kamers : 3
Oppervlakte slaapkamer 1 : 32m²
Oppervlakte slaapkamer 2 : 13m²
Oppervlakte slaapkamer 3 : 9m²
Verwarming : condensatie
Buitenstaanplaatsen : ja
Terras : ja
Tuin : ja
Primair energieverbruik : 265kWh/m²
Energieklasse : E
CO₂ Uitstoot : 53kg CO₂/m²

Wilt u deze woning bezoeken? Meer informatie nodig?


NL