Clement

Ref : 5552820

Woluwe-Saint-Pierre - 255m² - 3 slaapkamers

895.000€

Sint-Pieters-Woluwe, Montgomery,
Gelegen op de vijfde, zesde (en laatste) verdieping van een gebouw uit de jaren 1950, biedt deze duplexflat een adembenemend uitzicht op het Montgomeryplein. In de onmiddellijke omgeving liggen het Woluwepark, het Jubelpark, de winkelstraat Rue des Tongres, het openbaar vervoer en talrijke kwaliteitsscholen. De Europese instellingen en de luchthaven van Zaventem zijn gemakkelijk bereikbaar.
Het is als volgt samengesteld: Op de vijfde verdieping: de eetkamer, de kleine woonkamer met open haard, de super ingerichte Amerikaanse keuken, een wasruimte, apart toilet, slaapkamer van ±26m² met dressing, badkamer en klein terras.
Op het zesde niveau: tweede woonkamer (±43m²), een extra kamer die gebruikt kan worden als kantoor, TV kamer of gastenkamer, apart toilet, master bedroom (±22m²) met dressing, en suite badkamer en terras van ±10m² op het zuid-westen. Een kelder in de kelder maakt het geheel compleet, evenals de mogelijkheid om de fiets te stallen. De uitbouw van het dak tot terras is goedgekeurd door de mede-eigenaar. Extra isolatie van de daken wordt momenteel bestudeerd (schatting). Bang&Olufsen-installatie, videofonie (2022), Kreon-verlichting 

Onze mening: In het hart van een bekende wijk bieden de kwaliteit van de materialen, de grootte en de modulariteit van de aangeboden ruimte, alsook het akkoord van de mede-eigendom om de daken om te bouwen tot een terras met uitzicht op Brussel, de koper talrijke en boeiende ontwikkelingsmogelijkheden.

Informatie en bezoek met Stéphane Schweitzer: stephane@stephaneschweitzer.be of 0475/949 980.
De informatie wordt uitsluitend ter informatie gegeven en is niet contractueel bindend.

Belangrijke informatie

Beschikbaarheid : te koop
Staat : uitstekend
Gevels : 2
Aantal verdiepingen : 6
Verdieping : 6
Oppervlakte : 255m²
Aantal badkamers : 2
Aantal toiletten : 2
Type keuken : VS volledig geïnstalleerd
Aantal kamers : 3
Oppervlakte slaapkamer 1 : 20m²
Oppervlakte slaapkamer 2 : 15m²
Oppervlakte slaapkamer 3 : 15m²
Verwarming : gas cv
Terras : ja
Primair energieverbruik : 378kWh/m²
Energieklasse : G
CO₂ Uitstoot : 82kg CO₂/m²

Adres

Straat : Avenue de Tervueren
Aantal : 161
Postcode : 1150
Stad : Woluwe-Saint-Pierre
 

Wilt u deze woning bezoeken? Meer informatie nodig?


NL