Chantale

Ref : 5293770

Chaumont-Gistoux - 158m² - 3 slaapkamers

499.000€

Gelegen in de gemeente Dion Valmont, werd de vier-front villa gebouwd in 1998 op een perceel van 6a 90. Het is een woongebied met een landelijk karakter. Er zijn scholen in de directe omgeving. Niet ver van de steden Waver en Louvain la Neuve is de bereikbaarheid via de N25 en de E411 gemakkelijk. 
Op de begane grond geeft de hal toegang tot het woongedeelte. Aan de linkerkant is er een kantoor, bibliotheek (of vierde slaapkamer).Aan de rechterkant een super uitgeruste Schmidt keuken uit 2019. De tweede deur rechts van de entreehal leidt naar de “L”-vormige woonkamer met een eetkamer en een zitkamer die uitkomt op het terras en de tuin op het zuidwesten. Deze kamer is uitgerust met een cassettehaard met warmteterugwinning en een omkeerbare airconditioning. De vloer is van massief eiken.Vanuit de hal voor u is er een betegelde was-/stookruimte met toegang tot het terras en een gastentoilet met fonteintje.De houten trap leidt naar de drie slaapkamers met laminaatvloer. Een badkamer en een kamer met een inloopdouche. Een apart toilet.

De omheinde tuin ligt op het zuidwesten, is omgeven door heggen en is beplant met verschillende soorten bomen. Naast het huis is er een grote halfvrijstaande garage met een kleine zolder voor opslag (die direct vanuit de tuin toegankelijk is) en twee parkeerplaatsen aan de voorzijde van het huis.

Diversen: de woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas, een recente (2018) wandketel op gas, omkeerbare airconditioning in de woonkamer en slaapkamers, een open haard met cassette in de woonkamer, talrijke inbouwkasten, een regenwatertank (3000 l) met handpomp, aansluiting op de riolering, waterontharder, centraal alarmsysteem en een elektrisch zonnescherm met afneembare screens buiten.

Voor meer informatie en bezoeken kunt u contact opnemen met Stéphane Schweitzer op +32 475 94 99 80 of per e-mail: stephane@stephaneschweitzer.be. De informatie wordt alleen ter informatie gegeven en is niet contractueel.

 

Belangrijke informatie

Beschikbaarheid : verkocht
Staat : goede staat
Gevels : 4
Aantal verdiepingen : 1
Oppervlakte : 158m²
Aantal badkamers : 2
Aantal toiletten : 2
Keuken : ja
Type keuken : volledig geïnstalleerd
Oppervlakte keuken : 9m²
Aantal kamers : 3
Oppervlakte slaapkamer 1 : 17m²
Oppervlakte slaapkamer 2 : 15m²
Oppervlakte slaapkamer 3 : 14m²
Verwarming : gas
Binnenstaanplaatsen : ja
Buitenstaanplaatsen : ja
Terras : ja
Tuin : ja
Primair energieverbruik : 244kWh/m²
Energieklasse : C
CO₂ Uitstoot : 59kg CO₂/m²

Adres

Straat : Rue du Brocsous
Aantal : 49
Postcode : 1325
Stad : Chaumont-Gistoux
 

Wilt u deze woning bezoeken? Meer informatie nodig?


NL