Caroline

Ref : 4342505

Woluwe-Saint-Pierre - 500m² - 5 slaapkamers

2.150.000€

Sint-Pieters-Woluwe – wijk Grandchamp, dubbel huis in Triplex met lift en zijn polyvalente ruimte, kantoor of zelfstandig vrij beroep.
Deze eigentijdse villa ontworpen door de architect Alexandre Mahy is in 2018 gebouwd op een perceel van 3a90 ca. De oppervlakte bedraagt ± 590 m² bruto op 3 niveaus. De volumes en de helderheid zijn belangrijk. De materialen en afwerkingen zijn van topklasse. Het biedt vele mogelijkheden waaronder de uitoefening van een vrij beroep met aparte ingang.
Op de begane grond, een hal met garderobe en toilet, en een kantoor. Op de eerste verdieping, een open keuken met Aga piano, de aangrenzende eetkamer, een woonkamer met open haard, een tweede woonkamer, TV kamer, kantoor of bibliotheek completeren dit niveau, evenals een groot terras op het zuid-westen.
Op de tweede verdieping, een suite bestaande uit een kleine woonkamer, een badkamer en een kleedkamer.
Er is ook een kantoor, twee extra slaapkamers en een doucheruimte.
Via een tweede ingang, een zeer mooie multifunctionele ruimte die kan worden gebruikt als een professionele ruimte, als kantoor of als woning voor korte termijn verhuur of om het eerste deel uit te breiden.
Gelegen in een van de mooiste straten van Sint-Pieters-Woluwe, is de wijk groen en residentieel. De ligging is ideaal, dicht bij de Saint-Paul kerk en de Grandchamp Avenue. In de onmiddellijke omgeving bevinden zich talrijke kwaliteitsscholen, het Dumontplein en zijn winkels, het sportcentrum van Woluwé en de hockeyclub Orée. De toegang tot de ring of het stadscentrum is gemakkelijk. De metro en de tram zijn vlakbij. Diversen : lift, gesloten garage voor vier auto’s, twee parkeerplaatsen buiten, kelders, wasruimte, ventilatie met dubbele doorstroming, airconditioning, terrassen op het zuid-westen. PEB B+.
Inlichtingen en bezoeken aan Stéphane Schweitzer, stephane@stephaneschweitzer.be of 0475/949980.
De informatie is louter informatief en niet contractueel.

Belangrijke informatie

Beschikbaarheid : verkocht
Staat : uitstekend
Gevels : 3
Oppervlakte : 500m²
Aantal badkamers : 3
Aantal toiletten : 5
Aantal kamers : 5
Oppervlakte slaapkamer 1 : 33m²
Oppervlakte slaapkamer 2 : 17m²
Oppervlakte slaapkamer 3 : 15m²
Oppervlakte slaapkamer 4 : 14m²
Oppervlakte slaapkamer 5 : 12m²
Binnenstaanplaatsen : ja
Terras : ja
Primair energieverbruik : 50.5kWh/m²
Energieklasse : B
CO₂ Uitstoot : 10.01kg CO₂/m²

Wilt u deze woning bezoeken? Meer informatie nodig?


NL