Clement

Ref : 5552820

Woluwe-Saint-Pierre - 255m² - 4 slaapkamers

850.000€

WSP- Twee appartementen of een charmante duplex
Deze duplex flat (of twee flats met twee slaapkamers) ligt op de vijfde, zesde (en bovenste) verdieping van een gebouw uit de jaren 1950 en biedt een ononderbroken uitzicht over Square Montgomery. Het Woluwepark, het Jubelpark, de Tongerenstraat, het openbaar vervoer en tal van scholen van hoge kwaliteit zijn allemaal binnen handbereik. De Europese instellingen en de luchthaven Zaventem zijn gemakkelijk te bereiken.

Het is als volgt samengesteld:
Op de vijfde verdieping: woonkamer, eetkamer met open haard, superuitgeruste open keuken, bijkeuken, apart toilet, ±26m² slaapkamer met dressing (of tweede slaapkamer), badkamer en terras.
Op het zesde niveau: tweede woon- en eetkamer (ca. 43m²), een extra kamer die gebruikt kan worden als keuken (op te knappen), studeerkamer, tv-kamer of logeerkamer, apart toilet, ouderslaapkamer (ca. 22m²) met dressing (of tweede slaapkamer), aangrenzende badkamer en terras op het zuidwesten (ca. 10m²). 

Een overdekte parkeerplaats voor één auto (die kan worden overgedragen) wordt gehuurd door de huidige eigenaar in de directe omgeving van de flat. Twee kelders in het souterrain maken de woning compleet, net als de mogelijkheid om je fiets te stallen.
Bang&Olufsen installatie, videofonie (2022), Kreon verlichting. Er is voorzien in dakisolatie, die zal worden uitgevoerd in Q2/2024.

Onze mening: In het hart van een wijk met een gevestigde reputatie bieden de kwaliteit van de materialen, de grootte en de modulariteit van de ruimte die in een of twee flats wordt aangeboden, kopers tal van spannende ontwerpmogelijkheden. De flat kan ook worden gebruikt als duplex of als twee afzonderlijke maar met elkaar verbonden appartementen.

Voor meer informatie en een bezichtiging kunt u contact opnemen met Stéphane Schweitzer: stephane@stephaneschweitzer.be
of 0475/949 980.
Deze informatie is uitsluitend bedoeld ter informatie en is niet contractueel bindend.

Zie de video

Belangrijke informatie

Beschikbaarheid : te koop
Staat : uitstekend
Gevels : 2
Aantal verdiepingen : 6
Verdieping : 6
Oppervlakte : 255m²
Aantal badkamers : 2
Aantal toiletten : 2
Type keuken : VS volledig geïnstalleerd
Aantal kamers : 4
Oppervlakte slaapkamer 1 : 20m²
Oppervlakte slaapkamer 2 : 15m²
Oppervlakte slaapkamer 3 : 15m²
Oppervlakte slaapkamer 4 : 12m²
Verwarming : gas cv
Terras : ja
Primair energieverbruik : 378kWh/m²
Energieklasse : G
CO₂ Uitstoot : 82kg CO₂/m²

Adres

Straat : Avenue de Tervueren
Aantal : 161
Postcode : 1150
Stad : Woluwe-Saint-Pierre
 

Wilt u deze woning bezoeken? Meer informatie nodig?


NL