Michel

Ref : 4342612

Forest - 1100m² - 7 slaapkamers

In de wijk Altitude cent, niet ver van de Winston Churchilllaan, liggen het Dudenpark en de Albertlaan in de onmiddellijke omgeving, die een gemakkelijke toegang bieden tot het stadscentrum en de Thalys. Ik nodig u uit om dit prachtige klassieke architectenhuis uit 1968 te ontdekken met zijn gevel in Massangis-steen, zijn perceel van 48 a 95 en zijn uitzonderlijk uitzicht over Brussel. Geheel gerenoveerd door 3ème Bureau in 2018, heeft het veel originele elementen behouden (lijstwerk, open haarden, marmer, parketvloeren, eiken deuren en houtwerk). De totale oppervlakte bedraagt ± 1.500 m² bruto.

Na de geautomatiseerde poort opent de deur van het huis zich in een ceremoniële hal met een mezzanine. Op de begane grond is er een grote salon met panelen, een eetkamer en een kleinere privé-eetkamer, een kleine woonkamer, een volledig uitgeruste professionele keuken “La Cornue” en een kantoor. Op de eerste verdieping, die bereikbaar is met lift of trap, een master suite met woonkamer, slaapkamer, badkamer en kleedkamer, 5 gastenkamers met badkamers. Een conciërgewoning of dienstwoning met een woonkamer, twee slaapkamers en een badkamer completeren het geheel. In de kelder, grote kelders voor opslag, wijnkelder, grote speelkamer, 4 auto garages.

Buiten, een park, opmerkelijke bomen waaronder een zeldzame beuk met laciniated bladeren opgenomen in de inventaris, een uitzonderlijk panoramisch uitzicht over Brussel, een buitenzwembad van 8 x 15 m met douche en sauna.

Inlichtingen en bezoeken bij Stéphane Schweitzer op 0475/949 980 – stephane@stephaneschweitzer.be

De informatie is louter informatief en niet contractueel.

Belangrijke informatie

Beschikbaarheid : te koop
Staat : uitstekend
Gevels : 4
Oppervlakte : 1100m²
Aantal badkamers : 7
Aantal toiletten : 10
Keuken : ja
Aantal kamers : 7
Oppervlakte slaapkamer 1 : 38m²
Oppervlakte slaapkamer 2 : 24m²
Oppervlakte slaapkamer 3 : 21m²
Oppervlakte slaapkamer 4 : 20m²
Oppervlakte slaapkamer 5 : 27m²
Binnenstaanplaatsen : ja
Buitenstaanplaatsen : ja
Terras : ja
Tuin : ja
Primair energieverbruik : 260kWh/m²
Energieklasse : E
CO₂ Uitstoot : 67kg CO₂/m²

Wilt u deze woning bezoeken? Meer informatie nodig?


NL