David

Ref : 6286185

Saint-Gilles - 300m² - 5 slaapkamers

1.185.000€

Maison de rapport – twee of drie eenheden
Exclusief – op een steenworp afstand van de stad Sint-Gillis en zijn winkels en restaurants, biedt dit beleggingspand een toplocatie. Met een totale oppervlakte van +/- 300 m² (exclusief kelder en zolder) bestaat het huis momenteel uit een appartement met 1 slaapkamer en tuin en een triplex met 4 slaapkamers en terrassen.
Links van de entreehal op de begane grond bevindt zich een appartement van ongeveer 84 m². Het bestaat uit 1 slaapkamer + badkamer, 1 keuken en 1 eetkamer die uitkomen op een tuin op het zuidwesten. Deze modulaire ruimte kan worden gebruikt als 1-slaapkamer, geïntegreerd in het triplex of als kantoor.
Boven bevindt zich het triplex (dat kan worden opgedeeld in twee aparte kavels – 3 erkende eenheden) van +/- 228 m². De eerste verdieping beschikt over een woonkamer met balkon aan de voorzijde, een eetkamer en een volledig uitgeruste keuken met centraal eiland en directe toegang tot een terras aan de achterzijde. Op de tweede verdieping bestaat de master suite uit een grote slaapkamer met toegang tot het terras, een zonnige badkamer (douche, bad en kleedkamer – apart toilet) en een tweede slaapkamer die ook gebruikt kan worden als studeerkamer. Op de derde verdieping, 2 aangename slaapkamers en een badkamer. Op de vierde verdieping, een zolder van 35 m². Originele parketvloer, lijstwerk en vloertegels. De kelder heeft een aantal kelders. Huurparkeerplaats in de buurt.
De informatie is louter informatief en niet contractueel bindend.

Belangrijke informatie

Beschikbaarheid : te koop
Staat : uitstekend
Gevels : 2
Aantal verdiepingen : 4
Oppervlakte : 300m²
Aantal badkamers : 3
Aantal toiletten : 3
Keuken : ja
Type keuken : VS volledig geïnstalleerd
Oppervlakte keuken : 25m²
Aantal kamers : 5
Oppervlakte slaapkamer 1 : 19m²
Oppervlakte slaapkamer 2 : 12m²
Oppervlakte slaapkamer 3 : 16m²
Oppervlakte slaapkamer 4 : 15m²
Oppervlakte slaapkamer 5 : 16m²
Verwarming : gas
Terras : ja
Tuin : ja
Primair energieverbruik : 262-262kWh/m²
Energieklasse : E
CO₂ Uitstoot : 52kg CO₂/m²

Adres

Straat : Rue de Savoie
Aantal : 130
Postcode : 1060
Stad : Saint-Gilles
 

Wilt u deze woning bezoeken? Meer informatie nodig?


NL